پرتو بیتا

پیشرو در زمینه تولید نرم افزار های صنعت مرغ و جوجه کشور
تاریخچه شرکت

سال 1388

شرکت پرتو بیتا از سال 1388 بصورت متمرکز توسط آقایان مهدی عاطفی، طه اله وردی و حامد عاطفی تأسیس گردید. این شرکت طی سالها فعالیت متمرکز در حوزه فناوری اطلاعات در صنعت طیور سوابق متمایزی را به جای گذاشته است.

سال 1389

از ابتدای سال 1389 اولین خط تولید نرم‌افزارهای ویندوزی در شرکت، برای طراحی و توسعه سیستم‌های یکپارچه مالی با نام تجاری بیتا راه‌اندازی گردید و تا سال 1392 این مجموعه سیستم به طور کامل طراحی و پیاده سازی شد و از آن سال در مجموعه‌های مختلف صنعتی، بازرگانی و خدماتی مورد استفاده قرار گرفته است.

سال 1389

در همان سال 1389 با توجه به درخواست‌های فراوان مبنی بر توسعه فعالیت شرکت پرتو بیتا در صنعت طیور، دومین خط تولید نرم‌افزارهای ویندوزی در مجموعه برای طراحی و توسعه نرم‌افزار مدیریت پرورش و تولید مزارع راه‌اندازی شد. این نرم افزار از سال 1392 در اختیار تولیدکنندگان صنعت قرار گرفته و از این سال، گله‌های بسیار زیادی در فارم‌ها از طریق این نرم‌افزار مدیریت شده‌اند.

فعالیت های تخصصی

فعالیت‌های تخصصی در حوزه صنعت طیور باعث رجوع بیشتر برای سپردن مسئولیت توسعه سیستم‌های مدیریت اطلاعات صنعت به این گروه گردید. به همین خاطر در سال 1392 اولین خط تولید نرم‌افزارهای تحت وب در شرکت راه‌اندازی گردید و توسعه سامانه‌های مدیریت اطلاعات مزارع مرغ مادرگوشتی و مرغ تخمگذار با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی ، انجمن خوردتولیدکنندگان جوجه یکروزه، اتحادیه مرکزی مرغدارن تخمگذار آغاز شد و طی مدت 4 سال کلیه  فرآیندهای مرتبط مکانیزه و اجرایی گردید.

با توجه به اجرای موفق هر دو سامانه، از سال 1396 طراحی و توسعه سامانه سماصط (سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور) با هدف یکپارچه‌سازی کلیه حلقه‌های صنعت طیور علی‌الخصوص گسترده‌ترین بخش صنعت یعنی مرغداران گوشتی، از طرف تشکل‌های بخش و تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی به شرکت پرتو بیتا واگذار گردید.

در ادامه از سال 1401، شرکت به توسعه سامانه های مدیریتی دیگری در صنعت کشاورزی پرداخت و در حال حاضر پلتفرم هن ورک ( خدمات و اطلاعات صنعت طیور) ، سامانه های سماتیم ( سامانه مدیریت اطلاعات و توزیع یکپارچه مرغ)، ساتیما( سامانه اطلاعات تولیدکنندگان یکپارچه مرغ ایران)، سجاک (سامانه جامع آبزیان کشور)، سامانه مدیریت اطلاعات تولید کنندگان خوراک دام، طیور و آبزیان، سامانه هوش تجاری طیور دفتر وزیر جهاد کشاورزی و ……. را راه اندازی نموده است.

در برنامه توسعه این شرکت چندین سامانه تجاری و اطلاعاتی بزرگ با رویکرد هوش مصنوعی در زیر شاخه های صنعت کشاورزی وجود دارد که در حال حاضر در این راستا فعالیت های آن آغاز گردیده است.